Error when uploading: "When uploading a QSO, at least qso_date, time_on....."

4 posts / 0 new
Last post
VE3YDK
Error when uploading: "When uploading a QSO, at least qso_date, time_on....."

I'm getting errors trying to upload a contact to HamQTH. I ran cqrlog with a --debug=1, and here's what I got. Any help would be appreciated. I expect I have invalid data, but I'm not sure what data is invalid.

============================================
data.Text:
u=VE3YDK
p=**redacted**
prg=CQRLOG
adif=201703222337WV6NSSB71672337599599ChristianWVNNFN23FL10085NCDurhamNNNAY20170621
cmd=INSERT

-----------
Response :When uploading a QSO, at least qso_date, time_on, call, band and mode fields must be specified!

ResultCode:400
-----------
SyncUpdate:
SyncMsg :HamQTH: When uploading a QSO, at least qso_date, time_on, call, band and mode fields must be specified!
============================================

I'm not posting this to bugs as I expect the real problem here is between the keyboard and the chair. :)

73,
Douglas / VE3YDK

ok7an
ok7an's picture
Re: Error when uploading: "When uploading a QSO, at least qso_d

It seems you have a typo in the frequency, fix it and try to upload the QSO again.

73 Petr

do2hg
Re: Error when uploading: "When uploading a QSO, at least qso_d

Hi,
have a similar problem here, but apparently I'm also to blind to see the problem. I filled all mandatory filelds to my mind correclty:

SyncUpdate:
SyncMsg :HamQTH: Uploading ***classified call***
select * from log_changes where id = 2

select * from cqrlog_main where id_cqrlog_main = 11

data.Text:
u=***classified***
p=***top-secret***
prg=CQRLOG
adif=<QSO_DATE:8>20170624<TIME_ON:4>1036<CALL:6>***classifed call***<MODE:3>SSB<FREQ:4>3680<TIME_OFF:4>1037<RST_SENT:2>54<RST_RCVD:2>56<NAME:5>*Name*<QTH:7>*Place*<QSL_SENT:1>N<QSL_RCVD:1>N<MY_GRIDSQUARE:6>JO42IE<TX_PWR:3>100<ITUZ:2>28<CQZ:2>14<LOTW_QSL_SENT:1>Y<LOTW_QSLSDATE:8>20170624<LOTW_QSL_RCVD:1>N<CONT:2>EU<EQSL_QSL_SENT:1>Y<EQSL_QSLSDATE:8>20170624<EOR>
cmd=INSERT

-----------
Response :When uploading a QSO, at least qso_date, time_on, call, band and mode fields must be specified!

ResultCode:400
-----------
SyncUpdate:
SyncMsg :HamQTH: When uploading a QSO, at least qso_date, time_on, call, band and mode fields must be specified!

Any suggestions, what I got wrong?
Thx a lot
73
Stefan.

--
Stefan
DO2HG --- German Ham Radio Station
D-32584 Löhne ----- Locator JO42IE

IU1IPB
When uploading a QSO, at least qso_date, time_on, call, band and

Hello,

I have the same issue.
Apparently the incorrect error is no more there (I deleted all record on the same callsign and I can't see it), but the error is still present and prevents the upload on online logs.
I suppose that an hidden record is on the DB : not sure to be able to clean at MariaDB level...

73, Regards
Ugo